3-Retters meny

Vitello Tonnato

Tynne skiver av kalvekjøtt, tunfisk og kapersmajones, ruccola og parmesanflak. Serveres med focaccia
/ Thin slices of veal, tuna and capers mayonnaise, rocket salad and
parmesan. Served with focaccia

SO2 · G · HV · E · M · F
Vinforslag: Madregale Rosato IGT 2018, Terre di Chietti

 

 

Ravioli con Salsa di Gorgonzola e noci

Våre hjemmelagde pastaputer fylt med ricottaost og spinat, i gorgonzolasaus og ristet valnøtter, toppes med parmesanflak og persille
/ Our homemade pasta pillows stuffed with ricotta cheese and spinach, in gorgonzola sauce and toasted walnuts, topped with parmesan and parsley

G · HV · E · M · N (VALNØTT – MUSKAT)
Vinforslag: Valpolicella Ripasso DOC 2016, Luigi Righetti

 

 

Cannolo Siciliano

Verdensberømt siciliansk bakverk. Rørformet deig fylt med søtet ricottaost, sjokoladebiter, tørket frukt og hakket pistasjer
/ World famous Sicilian pastry. Dough filled with sweet ricotta cheese, chocolate, dried fruit and chopped pistachios

SO2 · E · M · N (PISTASJ)
Vinforslag: Moscato D’Asti DOP 2018, Saracco

 

 

3-retters matmeny 415,-
3-retters vinmeny 295,-