Vårt mål er å gi deg smakfulle opplevelser, basert på det beste fra det tradisjonelle italienske kjøkken
Klassikere
-
Bruschetta 110,- / 185,-
Grillet brød med hakkede cherrytomater, hvitløk, rødløk og basilikum. ((Allergener: melk, gluten (hvete, rug), hvitløk)) -
Dampede blåskjell 295,-
Dampede blåskjell (1 kg) I hjemmelaget tomatsaus, servert med focaccia og aioli. (Allergener: bløtdyr, melk, egg, svoveldioksid, hvitløk, chili) -
Bolognese 150,- / 235,-
Verdensberømt tomatsaus med kjøttdeig av storfe og svin Servert med hjemmelaget tagliolini og toppet med parmesan. (Allergener: gluten (hvete), egg, melk, selleri, svoveldioksid, hvitløk) -
Carbonara 155,- / 245,-
En klassiker basert på egg, parmesan, fløte, bacon, svart pepper, hvitløk og vår hjemmelagde pasta. (Allergener: gluten (hvete), egg, melk, hvitløk)
Antipasti
-
Antipasto Italiano
Et utvalg av italienske oster, prosciutto di Parma og mortadella, servert med focaccia, aioli, druer, honning og valnøtter - Allergener: gluten (hvete), melk, egg, svoveldioksid, hvitløk, pistasjnøtter, valnøtter (165,-) -
Carpaccio
Klassisk italiensk rett med rått oksekjøtt i tynne skiver, parmesan, ruccola og sitronvinaigrette - Allergener: melk, egg, svoveldioksid (200,-) -
Bruschetta
Grillet brød med hakkede cherrytomater, hvitløk, rødløk og basilikum - Allergener: gluten (hvete, rug), melk og hvitløk (110,- / 185,-) -
Focaccia al Prosciutto e Provola
Italiensk focaccia med rosmarin, fylt med prosciutto di Parma, italiensk provolone, frisk blandet salat, aioli og pesto rosso - Allergener: gluten (hvete), melk, egg, nøtter, svoveldioksid, hvitløk (195,-) -
Focaccia med prosciutto di Parma
Italiensk brød på sitt beste, servert med prosciutto di Parma og aioli - Allergener: gluten (hvete), hvitløk, egg (175,-) -
Oliven
Blanding av grønne oliven fra Cerignola og sorte Taggiasca-oliven (70,-) -
Calamari Fritti
Frittert calamari med aioli og sitron - Allergener: gluten (hvete), skalldyr, egg, svoveldioksid, hvitløk (165,-) -
Tomato & Mozzarella
Tomat, fersk mozzarella og ruccola med basilikumdressing og focaccia - Allergener: melk, gluten (hvete) (155,-) -
Insalata Mista
Frisk, blandet salat med rødløk, gulrot, cherrytomater, oliven og fransk dressing - Allergener: svoveldioksid (85,-) -
Pommes frites – med eller uten aioli
Friterte poteter, servert med eller uten aioli - Allergener: hvitløk (egg) (85,- / 55,-)
Secondi
-
Bambina salat
Frisk blandet salat med prosciutto di Parma, grissini, chèvre med fikensyltetøy, valnøtter, marinert pære, druer og fransk dressing - Allergener: melk, egg, nøtter, gluten (hvete) og svoveldioksid (250,-) -
Kyllingsalat
Kyllingsalat med frisk salat, cherrytomater, marinert mandarin, mozzarella, olivenolje- og balsamicodressing samt ristet grissini - Allergener: gluten (hvete, rug), melk, svoveldioksid, hvitløk (255,-) -
Lasagne
Béchamelsaus, tomatsaus med kjøttdeig av storfe og svin, vår hjemmelagde pasta, toppet med parmesan. Serveres med frisk blandet salat og focaccia - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, selleri, svoveldioksid (275,-) -
Tagliatelle alla Bolognese
Tomatsaus med kjøttdeig av storfe og svin, vår hjemmelagde tagliolini og parmesan på toppen - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, selleri, svoveldioksid (150,- / 235,-) -
Carbonara
En klassiker, basert på egg, parmesan, fløte, bacon, svart pepper, hvitløk og vår hjemmelagde pasta - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, hvitløk (155,- / 245,-) -
Tagliatelle Boscaiola
Vår hjemmelagde pasta med italiensk speck fra Tirol, blandet sopp, fløtesaus, trøffelolje og parmesan - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, svoveldioksid, hvitløk (255,-) -
Tagliolini ai Frutti di Mare
Vår hjemmelagde pasta med skalldyrmiks og blåskjell i tomatsaus med hvitløk og chili - Allergener: gluten (hvete), skalldyr, bløtdyr, egg, svoveldioksid, hvitløk, chili (280,-) -
Pesto Rosso
Vår hjemmelagde pasta i pesto av soltørkede tomater, svarte oliven, pinjekjerner, basilikum, hvitløk og parmesan - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, nøtter (pinjekjerner), svoveldioksid, hvitløk (240,-) -
Dampede blåskjell
Dampede blåskjell (1 kg) i tomatsaus, servert med focaccia og aioli - Allergener: bløtdyr, melk, egg, svoveldioksid, hvitløk, chili (295,-) -
Entrecôte av kalv
Et stykke entrecôte av kalv, servert med béarnaisesaus, pommes frites og blandet salat - Allergener: melk, egg (380,-) -
Pale Ale-pølser med cheddar
Grillede chilipølser med cheddar, servert med artisjokk, grillet paprika, aioli, bakte Amandine-poteter og blandet salat - Allergener: gluten (hvete), melk, hvitløk (270,-) -
Ovnsbakt laks
Ovnsbakt laks med gulrotpuré, crème fraîche-saus med sitron og dill, servert med ovnsbakte Amandine-poteter - Allergener: fisk, melk, svoveldioksid (295,-)
Dolci
-
Iskrem
3 kuler italiensk is, vanilje med cookies, sjokolade, bringebærs - Allergener: melk, soya, kan inneholde spor av mandler, pistasjnøtter, peanøtter, hasselnøtterorbet (145,-) -
Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med italiensk vaniljeis med cookies - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, soya, svoveldioksid, kan inneholde spor av mandler, peanøtter, hasselnøtter, pistasjnøtter (160,-) -
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert med kaffe, Amaretto og mascarponekrem - Allergener: gluten (hvete), egg, melk, svoveldioksid (150,-) -
Panna Cotta
Fløtebasert dessert med bringebærcoulis - Allergener: melk (150,-)
